Ryhmäavustaja - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Ryhmäavustaja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa haettavaksi ryhmäavustajan vakinaisen toimen kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakeskus Matinrannassa.

Matinranta on Kauhavan keskustan läheisyydessä sijaitseva kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintaa tarjoava toimintakeskus. Toiminnassa on mukana reilut 30 eri-ikäistä asiakasta. Asiakkaat osallistuvat toimintaan suunnitellusti 1 - 5 päivää viikossa.
Henkilökuntaan kuuluu vastaava ohjaaja, viisi ohjaajaa ja kaksi ryhmäavustajaa.
Ryhmäavustajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaiden työ- ja päivätoiminnoissa avustamista ja perushoidosta huolehtimista.

Haemme henkilöä, joka on yhteistyötaitoinen ja motivoitunut työskentelemään kehitysvammaisten parissa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Arvostamme kehitysvamma-alan työkokemusta.

Työaika vähintään 30 h/viikko, mahdollisesti täysi työaika.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Lisäksi valittavan on esitettä-vä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Ensisijaisesti toivomme hakemukset jätettävän sähköisenä Kuntarekry.fi palvelun kautta. Hakemukseen liitettävät opinto- ja työtodistusjäljennöksineen voidaan toimittaa myös pos-titse osoitteella: Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Kauhavan perusturvatoimisto, PL 3, 62201 Kauhava. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Vastaava ohjaaja Susanna Vesala puh. 040 670 2055 (lomalla 1.- 28.7.) ja vs. sosiaalipalvelujen johtaja Terhi Järvi puh. 050 381 1684 (lomalla 1.- 28.7.), sähköposti etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut
Osoite: Kallenkuja 3 C, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen järjestää kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueen noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Kauhavan kaupunki ja Evijärven kunta. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvän työyhteisön, innovatiiviset kollegat, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan