Skip to main content
test
Ryhmäavustaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua.

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana kaksi ryhmäavustajan vakinaista työsuhdetta 1.8.2022 alkaen.


Haemme Päiväkoti Satumetsään ryhmäavustajia 1-3 ja 3-5-vuotiaiden lasten ryhmiin. Ryhmäavustajan tehtävänä on tukea, auttaa, ohjata ja kannustaa lasta osallistumaan ryhmän toimintaan ja toimimaan itsenäisesti. Ryhmäavustaja osallistuu tarvittaessa tukea tarvitsevan lapsen varhaiskasvatussuunnitelman laadintaan, sen toteuttamiseen sekä lasta kuntouttavien tahojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Ryhmäavustaja on osa kasvattajatiimiä, joka vastaa lapsen ja lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta, arjen kuntoutuksesta, turvallisuudesta sekä huoltajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Ryhmäavustajan tehtävään edellytetään varhaiskasvatustoimintaan soveltuvaa koulutusta.


Palkkaus on kunnallisen yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukainen.


Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Tehtävään valitun on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.


Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Hakemukset Kuntarekry.fi- palvelun kautta 25.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkoti Satumetsän johtaja, p. 044-7255321

Lisätietoja

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatus

Kuhmo on vajaan 8000 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 320 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!


Osoite: Kuntokatu 4, 88900 Kuhmo
Kuhmon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb