Ryhmäavustaja, Kuivasrannan päiväkoti - Oulun kaupunki

Ryhmäavustaja, Kuivasrannan päiväkoti

Haettavana on RYHMÄAVUSTAJAN määräaikainen tehtävä Kuivasrannan päiväkodissa toimintakaudelle 2019 - 2020. Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa esiopetusryhmään.

Ryhmäavustajan tehtävään luetaan eduksi soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto (esim. perhepäivähoitaja, koulunkäynninohjaaja). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6360/2019 Hakemus on toimitettava 24.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kuivasrannan-paivakoti/etusivu

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Ulla Arnici, p. 044 703 5467 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Kuivasrannan päiväkoti
Osoite: Kuivasrannantie 6, 90540 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan