Skip to main content
test
Ryhmäavustaja päiväkodin pienryhmään - Nurmeksen kaupunki

Nurmeksen kaupunki hakee varhaiskasvatuksen ryhmäavustajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 8.1.-31.7.2024.

Varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja avustaa päiväkotiryhmän lapsia sekä hoito-, kasvatus- ja opetusvastuussa olevaa henkilöstöä. Varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja toimii osana kasvattajatiimiä ja osallistuu toiminnan kehittämiseen ja arviointiin.

Arvostamme hyvää ammatinhallintaa, monipuolista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, positiivista ja vastuullista työotetta tiimissä ja koko työyhteisössä sekä innostusta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen ryhmäavustajan tehtävään on ensisijaisesti varhaiskasvatuslain 28 §:n mukainen kelpoisuus tai muu soveltuva varhaiskasvatuksen ammattitutkinto.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia / vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Sanna Valjus, puh. 04010 45319,
sanna.valjus@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Sukkatie 5, 75500 Nurmes

Rekommenderade jobb