Skip to main content
test
Ryhmäavustaja - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Haemme tuettuun varhaiskasvatukseen ryhmäavustajaa 30.6.2023 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Rykmentintien päiväkotiin. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä voidaan täyttää heti kun sopiva hakija löytyy.

Ryhmäavustajana tehtäväsi on mahdollistaa kaikkien lasten osallisuus varhaiskasvatuksen tai esiopetuksen toimintaan yhdessä tiimisi kanssa. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. lastenhoitajan ammattitutkinto ja kokemusta työskentelystä varhaiskasvatuksessa tukea tarvitsevien lasten kanssa. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot ja kykyä toimia myös vaativissa tilanteissa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2224,84 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola, sp. helena.palola@tuusula.fi, puh. 040 314 3369 tai Rykmentintien päiväkodin johtaja Jaana Sihvo puh.0403143364

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.2.2023 klo 16.00 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.


Osoite: Kotorannankuja 10, Tuusula

Rekommenderade jobb