Ryhmäavustaja - Vihdin kunta

Ryhmäavustaja

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Pajuniityn päiväkotiin, hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa ryhmäavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019 - 22.10.2019.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Päiväkodin johtaja Päivi Saario, puh. 050 549 2024, tai paivi.saario@vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Pajuniityn päiväkoti
Osoite: Huhdanpaju 12, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan