Ryhmäavustajia loma-ajan hoitoon

Ansök senast  5.7.2024 12:00

Haluatko tehdä kesästä ikimuistoisen ja merkityksellisen vammaisille lapsille? Tule mukaan tiimiimme, jossa työskentelemme yhdessä tarjotaksemme lapsille turvallista, innostavaa ja virikkeellistä lomaa. Hae nyt!

Loma-ajanhoidossa olet osa sitoutunutta ja osaavaa työryhmää, jonka tehtävänä on tukea ja ohjata lapsia heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Tavoitteenamme on luoda lapsille mielekästä ja kehittävää tekemistä kesän ajaksi (1.7. - 2.8. 2024) ja samalla tukea heidän henkilökohtaista kasvuaan ja kehitystään.

Etsimme joukkoomme innokkaita ja motivoituneita henkilöitä, joilta löytyy koulunkäynnin ohjaajan tai lähihoitajan tutkinto. Jos sopivaa koulutustaustaa ei löydy, huomioimme myös kouluttautumattomat hakijat, joilla on oikea asenne ja halu oppia.

Aikaisempi kokemus erityislasten parissa työskentelystä on toivottavaa, mutta tärkeintä on aito halu auttaa ja tukea lapsia heidän arjessaan. Oikean henkilön löydyttyä tehtävät voidaan täyttää välittömästi.

Palkka tehtävässä on 2279,83 €/kk kelpoisuuden mukaan + mahdolliset lisät
Kouluttamattoman palkka 2174€/kk

Yhdessä teemme lapsille kesästä ikimuistoisen ja täynnä ilon hetkiä.

Jos haluat olla osa tätä inspiroivaa ja palkitsevaa työtä, lähetä hakemuksesi meille piakkoin! Tule mukaan luomaan iloa ja tukea vammaisten lasten kesään.

Missä yksiköissä voit työskennellä?

-Juankoskella Hevoshaan toimintakeskuksen tiloissa
-Lapinlahden Viisun koulun tiloissa
-Savotalon toimintakeskus - Martti Ahtisaaren koulu (työ alkaa Savotalolla ja 29.7 siirrytään työryhmän ja lasten kanssa Martti Ahtisaaren koululle)

Kontaktuppgifter

Lapinlahden lomahoito Palveluesihenkilö Päivi Haikonen, p. 044 461 0430

Juankosken loma-ajanhoito vastaava ohjaaja Sari Pasanen p. 044 718 8920

Savotalon toimintakeskus - Martti Ahtisaaren koulu 27.5-24.6

Vammaisten kotiin annettavien palveluiden yksikön esihenkilö Katja Kivimäki, p. 0400 253 956

25.6 alkaen palveluesihenkilö Merja Karppinen, p. 044 718 3285

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue, vammaisten avopalvelut, kehitysvammaisten lasten loma-ajanhoito Läs om arbetsgivare