Ryhmäperhepäivähoitaja - Orimattilan kaupunki

Ryhmäperhepäivähoitaja

Orimattilan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana ryhmäperhepäivähoitajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2019 - 31.5.2020. Ensisijainen sijoituspaikka on ryhmäperhepäiväkoti Tähtelä, joka sijaitsee Luhtikylässä. Idyllinen Luhtikylä on valittu Päijät-Hämeen vuoden kyläksi vuonna 2017. Maaseudun luonnonläheinen ympäristö rikastaa toiminnan luonnetta ja tarjoaa lapsille monipuolisen oppimisympäristön.

Tehtävässä edellytetään lapsen maailman tuntemista, sensitiivisyyttä ja tiimityötaitoja. Arvostamme pedagogista osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä kehittävä työote. Edellytämme kokemusta lapsiryhmässä toimimisesta ja toiminnan ohjaamisesta.

Kelpoisuusvaatimus: perhepäivähoitajan tehtäviin soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus (Varhaiskasvatuslaki 29 §). Hygieniapassi ja ensiaputaidot (EA1) ovat suositeltavia. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus KVTES.n mukaisesti.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 21.6.2019 klo 15:00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat tutkintatodistukset on liitettävä mukaan.

Lisätietoja

http://www.peda.net/orimattila/v
http://www.orimattila.fi

Päiväkodin johtaja Kirsi Torila, puh. 044-7813532, kirsi.torila@orimattila.fi.

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Tähtelä
Osoite: Keiturintie 20, 16510 Luhtikylä

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan