test
S2- lastenhoitaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee

S2- LASTENHOITAJAA ohjaamaan ja toteuttamaan Koronaepidemian vaikutusten tasoittaminen-hanketta ajalle 1.1.-31.12.2022.

Kalajoen varhaiskasvatus on saanut hankkeelle Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta vuosille 2021-2022.

S2-lastenhoitaja työskentelee päiväkodin ryhmissä ohjaten sekä tukien suomi toisena kielenä- lasten sosiaalisten suhteiden ja vuorovaikutustaitojen vahvistumista ryhmässä leikin ja toiminnallisuuden avulla. S2- lastenhoitajalta odotetaan valmiuksia lapsia osallistavaan, tasa-arvoiseen ja leikkiin painottavan toiminnan toteuttamiseen ryhmässä. Tehtävään kuuluu olennaisena osana pienryhmätoiminnan suunnittelu ja toteutus erikielisten lasten suomen kielen tukemiseksi. Lisäksi S2-lastenhoitajan tehtävänä on tuottaa tarvittavaa materiaalia varhaiskasvatuksen käyttöön sekä tehdä yhteistyötä eri yhteistyötahojen ja huoltajien kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 12.12.2021 klo 13.00 mennessä.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263 ja varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, 044 4691 848. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263 ja varhaiskasvatusohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, 044 4691 848. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb