S2-opettaja - Rautalammin kunta

Rautalammin kunta on vastaanottanut kiintiöpakolaisia vuodesta 2016 lähtien. Osana maahanmuttajien kotouttamis- ja integraatiotoiminnan kehittämistä avaamme
Rautalammin kunnan koulutoimessa S2-opettajan määräaikanen viran lukuvuodelle 2019-2020. Sijoituskouluna toimii Matti Lohen yhtenäiskoulu. Koululla toimii maahanmuuttajien valmistavan opetuksen luokka ja maahanmuuttajalapsia on integroitu yleisopetuksen ryhmiin. Yhteensä maahanmuuttajataustaisia oppilaita koululla on noin 20.

Tehtävä pitää sisällään maahanmuuttajien S2 opetusta, maahanmuttajien integroinnin ja opetuksen suunnittelua yhdessä rehtorin ja opetushenkilöstön kanssa sekä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten pakolaisohjaajien ja pakolaisperheiden kanssa.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Palkkaus OVTES:n mukainen.

Lisätietoja

https://www.rautalampi.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-koulutus/matti-lohen-yhtenaiskoulu/
https://www.rautalampi.fi/

Terttu Salo, rehtori
040 703 5598
terttu.salo@rautalampi.fi
Olli Lipponen, sivistysjohtaja
040 551 4361
olli.lipponen@rautalampi.fi

Rautalammin kunta
Osoite: Koulutie 14, 77700 Rautalampi

Rautalampi on vuonna 1561 perustettu noin 3200 asukkaan vireä ja elinvoimainen yritys- ja kulttuurikunta Pohjois-Savossa. Valtatie 9 ja kantatie 69 kulkevat kunnan läpi. Kuopion ja Jyväskylän valtakunnanosakeskukset sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä kuntakeskuksesta. Kunnassa sijaitsee osa kesäkuussa 2014 perustetusta Etelä-Konneveden kansallispuistosta, mikä luo lisääntyviä mahdollisuuksia kehittää palvelu- ja matkailutoimialoja. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 200 henkilöä. Kunta on vastaanottanut kiintiöpakolaisia vuodesta 2016 lähtien.

Tutustu työnantajaan