Skip to main content
test
Säestäjän ja pianonsoiton opettajan virka - Kajana stad

Kajaanin kaupungin ylläpitämässä Kainuun musiikkiopistossa on haettavana säestäjän/pianonsoiton opettajan vakituinen virka 1.11.2022 alkaen.

Tehtävään sisältyy säestystä ja opetusta yhteensä vähintään 23 tuntia viikossa. Tehtävässä on velvollisuus opettaa tarvittaessa myös Kainuun musiikkiopiston sivutoimipaikoissa.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaiset.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, lääkärintodistus terveydentilastaan sekä todistus huumausainetestistä, jotka on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautetut ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/kainuun-musiikkiopisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kainuun musiikkiopiston vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen, p. 044 421 4368, sähköposti: etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Lisätietoja

Kainuun musiikkiopisto

Kajaanin kaupunki on hyvä paikka asua. Kaupunki on tunnelmaltaan pikkukaupunki, jonka keskustassa miltei kaikki palvelut on saavutettavissa kohtuullisen kävelymatkan päässä. Sujuvan arjen kaupungissa asukkaita on noin 37 000. Kaupungin elinkeino- ja kulttuurielämä on monipuolinen ja osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Neljä selkeää vuodenaikaa luovat vaihtelevia edellytyksiä monipuolisille elämyksille. Kajaanin vetovoimatekijöitä ovat vahva kulttuuriosaaminen, korkea-asteen koulutus, puhdas ympäristö, tiivis kaupunkikeskusta sekä hyvät perus‐ ja vapaa-ajan palvelut. Kajaanin kaupungilla ja sen liikelaitoksissa työskentelee noin 2000 työntekijää. Kajaanin kaupunki yhtenä alueen suurimpana työnantajana haluaa, että henkilöstömme voi hyvin, kehittää omaa osaamistaan ja saa merkitystä sekä työniloa tekemästään työstään. Olemme koulutus- ja kehitysmyönteinen työnantaja. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mahdollisuuksia kehittyä yhdessä. Haluamme, että viihdyt Kajaanissa ja pääset mukaamme kehittämään kaupunkia kasvun kärkeen.


Osoite: Koskikatu 2, 87200 Kajaani

Rekommenderade jobb