Sähkö-, automaatio- ja turvallisuustekniikan lehtori

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan sähkö-, automaatio- ja turvallisuustekniikan opettajan tehtävään ahkeraa tiimipelaajaa.

Olet asenteellisesti menevä ja itsesi kehittäminen on ominaisuus, josta sinut tunnetaan. Teet mielelläsi yhteistyötä myös alan yritysten ja oppilaitosten kanssa. Kiinnostaisiko sinua opettajan työ?

Opettajan keskeiset työtehtävät ovat mm. seuraavat:
- Sähkö-, turva ja automaatiolaitteiden asennustekniikan ja teoriatiedon
opettaminen, sekä käytännön harjoitustöiden ohjaaminen nykyaikaisin keinoin.
- Opetettavat ja ohjattavat tutkinnonosat: esimerkiksi sähkö- ja automaatioasennukset sekä kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät sekä tilaturvallisuusjärjestelmien asennukset.

Edellytämme:
Alalle soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta sähkö- ja automaatioalalta sekä turvatekniikan työtehtävistä. Hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa.

Arvostamme:
Laaja-alaista sähkö- automaatiotekniikan tuntemusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi. Tehtävän hoitamisessa on etua voimassa olevasta S2 sähköpätevyydestä.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, tulos huumausainetestistä sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, 044-715 9280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.