Sähkö- ja automaatioalan päätoiminen tuntiopettaja

Haemme sähkö- ja automaatioalan päätoimista tuntiopettajaa (ammatilliset aineet) toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja osaamista vahvasähkötekniikan osaamisalalta. Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti.

Opettajan tehtäviin kuuluvat opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen sekä heidän osaamisensa varmistaminen työelämän tavoitteiden mukaisesti. Opetusta toteutetaan tilanteen edellyttämällä tavalla lähiopetuksena, etäopetuksena ja verkko-opintoina. Vastaat omalla osaamisellasi sähköosaston päivittäisestä toiminnasta sekä asiakastöistä. Osaat myös kehittää täydennyskoulutuksia yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Muita tehtäviä ovat esim. työpaikalla, asiakastyökohteissa ja talotyömaalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen, näyttöjen arviointi sekä koulutusten suunnittelu ja kehittäminen. Eduksi katsomme hyvät työelämäyhteydet sekä kokemuksen ammatillisen koulutuksen suunnittelu- ja kehittämistehtävistä.

Haettavalta henkilöltä toivomme yhteistyökykyä, joustavuutta, tiimityötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia toisinaan haastavissakin työtehtävissä. Kokemus opetus- ja ohjaustehtävistä sekä verkkopedagogiikan osaaminen katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika).

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa

Tutustu työnantajaan

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi, 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 140 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Olemme edelläkävijöinä työskentelemässä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan uudenlaista koulutusta työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Suggested jobs