Skip to main content
test
Sähkö- tai automaatioasentaja, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun kaupunkialueen noin 200 000 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on 39 milj. euroa ja palveluksessamme on 120 alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.

Oulun Vesi hakee kahta SÄHKÖ- TAI AUTOMAATIOASENTAJAA vakinaiseen työsuhteeseen.

Sähkö- tai automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat sähkö-, instrumentointi- ja automaatiojärjestelmiin liittyvät ylläpito-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Pienehköt asennukset ja käyttöönottotehtävät sekä prosessilaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuollot ja vikatapausten selvittelyt sisältyvät myös tehtävänkuvaan. Työtehtäviin sisältyy myös osallistuminen laitosten varallaoloon perehdytysvaiheen jälkeen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on automaatio- tai sähkötekniikan perustutkinto tai vastaava koulutus. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, tietotekniikkataitoja sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Eduksi luemme sähköpätevyystutkinnon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden ja vesihuoltolaitosten sähkö-, instrumentointi- ja automaatiotehtävistä sekä Valmetin automaatiojärjestelmistä.

Työntekijältä edellytetään kykyä oppia uusia asioita ja toimintatapoja sekä kykyä toimia itsenäisesti vastuullisissa työtehtävissä. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja kokonaisuuksien hallinta antavat hyvän pohjan tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Työturvallinen ja ympäristövastuullinen työskentelytapa sekä vastuun ottaminen omasta työstä on keskeistä. Hakijalla tulee olla myös vähintään B-luokan ajokortti.

Tehtävä kuuluu teknisten sopimuksen piiriin. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa palvelussuhteissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10604/2022. Hakemukset on toimitettava 27.9.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.oulunvesi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköteknikko Jari Siira, p. 044 703 3877 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Vesi

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Kasarmintie 29, 90230 Oulu

Rekommenderade jobb