Skip to main content
test

Haemme sähköalan opettajaa vakinaiseen tehtävään 15.1.2024 alkaen. Tehtävään kuuluvat sähköalan perustutkinnon ammatillisten aineiden opetus, työelämässä oppimisen ohjaus sekä opetuksen kehittäminen.

Maistuisiko mahdollisuus muotoilla työpäivästäsi entistäkin mukavampi? Tule Hyriaan! Meillä saa innostua ja onnistua. Monenlaiset ihmiset voivat löytää paikkansa täällä. Ei tarvitse jäädä yksin - aina saa tukea. Saat käyttää omaa osaamistasi ja voit vaikuttaa siihen mitä teet.

Opettajana työskentelet sähköalaa opiskelevien opiskelijoiden kanssa. Opetat ja ohjaat tulevia sähkö- ja automaatioalan ammattilaisia kampuksella, verkossa sekä muissa oppimisympäristöissämme. Autat opiskelijoita kohti työelämää ja jatko-opintoja. Pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja suunnittelemaan sekä kehittämään koulutusta aina paremmin työelämän ja opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi. Oman alasi opettamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitella opiskelijan opintojen etenemistä yhdessä hänen kanssaan sekä seurata opintojen edistymistä. Työhösi sisältyy työelämässä oppimisen ohjausta, osaamisen arviointia sekä muuta työelämäyhteistyötä. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on alan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan erilaisista työtehtävistä. Toivomme sinulta vahvaa osaamista automaatiosta (erityisesti kappaletavara- ja rakennusautomaatio). Kokemus sähköasentajan perustyöstä on eduksi. Eduksesi luetaan myös kokemus opetus- ja ohjaustyöstä sekä hyvät työelämäyhteydet. Työ on pääosin päivätyötä ja pääasiallinen toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä.

Oppija on sinulle tärkein ja kannat kasvatusvastuuta. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi sekä alaikäisten opiskelijoiden kohdalla yhteydenpito huoltajiin. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetettavalta alalta). Mikäli sinulla ei ole vielä suoritettuna pedagogisia opintoja, voimme tukea sinua opintojen suorittamisessa. Voit hakea tehtävään, vaikka et täyttäisi kelpoisuusehtoja. Ehkä olet alasi kokenut ammattilainen, ja haluaisit siirtyä jakamaan osaamistasi eteenpäin?

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme vuosityöaikaa. Lopulliseen palkkaan vaikuttavat mm. koulutus, työkokemus ja muu osaaminen. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Kun aloitat, haluamme, että viihdyt ja voit hyvin. Opiskelijaravintolamme tarjoavat maksuttoman aamupuuron arkiaamuisin sekä henkilöstöhintaisen lounaan. Henkilöstötapahtumien ja työhyvinvointitoiminnan lisäksi tuemme sinua Smartum-edulla ja työsuhdepolkupyöräedulla sekä alennuksilla hyvinvointiklinikallemme. Joustavat työterveyspalvelumme ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Esihenkilömme ovat saaneet henkilöstökyselyissä huippuarvosanat ja me kyllä huomaamme, kun sinäkin onnistut työssäsi odotettua paremmin. Henkilöstön palkitsemisen periaatteista päätetään vuosittain yhdessä työntekijöiden edustajien kanssa. Kannustamme myös jatkuvasti oman osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi/urat
http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jukka Lipasti, puh. 050 431 1830, etunimi.sukunimi@hyria.fi
Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Sähköala sekä tieto- ja viestintätekniikka, Sähköala

Hyriasta saat taitoja, joilla muutat maailmaasi. Me lupaamme älykkäimmät ja kyvykkäimmät palvelut onnistumiseen. Koulutamme ja valmennamme, jotta asiakkaillamme olisi enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään sekä vahvistamme työllisyyttä. Tunnetuinta toimintaamme on toisen asteen ammatillinen koulutus. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Liity Hyrian heimoon!


Osoite: Karankatu 3-5, 05800 Hyvinkää
Hyria - Rökfri arbetsplats Hyria - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb