Sähköasentajan toimi - Nokian kaupunki

Sähköasentajan toimi

Nokian kaupungin infrapalveluissa on haettavana sähköasentajan vakinainen toimi.

Toimen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattitutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää C-luokan ajokorttia sekä ATK:n perustaitoja. Arvostamme oma-aloitteista ja tarmokasta asennetta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Sähköasentajan tehtäviin kuuluu katuvalojen rakentaminen ja kunnossapitotyöt, sisältäen vianhaku, ennakkohuollot, korjaukset, uudisasennus sekä projektirakentaminen Nokian kaupungin katuverkoston alueella.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä hyvän työyhteisön. Työaika on 38,75 h/vko. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaan.

Työn aloitus 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää 5.8.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi tai Nokian kaupunki, kaupunkikehityspalveluiden kirjaamo, PL 2, 37101 Nokia

Lisätiedot: Työnjohtaja Jarmo Yli-Muilu, puh. 040 133 4139.

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut, Infrapalvelut
Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan