Skip to main content
test
Sähkömiehen apulainen (kesätyö 2023) - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille touko-elokuun välisellä ajalla. Kesätyöpaikkoja voivat hakea vähintään 16 vuotta täyttäneet koululaiset/opiskelijat, joka on kirjoilla jossakin oppilaitoksessa tai on kevään abiturientti. Keväällä ammatillisen tutkinnon suorittanutta ei rinnasteta koululaiseen/opiskelijaan. Joihinkin työtehtäviin valittavilta vaaditaan 18 vuoden ikää. Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 1-2 kuukautta. Yleistyöaika 38,25 h/viikko. Kesätyössä palkka koululaisille ja opiskelijoille on alkaen 932,79 €/kk ja ammattiopintojen edellyttämissä työharjoittelupaikoissa alkaen 1021,24 €.

Sähkömiehen apulainen

Työtehtäviin kuuluu katupylväiden kasaus ja asennustyöt.

Tehtävän vaatimukset: Opiskelu sähköalalla (esim. ammattikoulussa sähköasentajan opinnot).
Arvostamme reipasta työotetta, aiempaa kokemusta vastaavista töistä.

Työaika on 38,25 h/viikko.

Paikkoja: 2
Kesto: 1,5 kk
Ajalle: 15.5.-30.6.2023
Lisätietoja: sähköasentaja-suunnittelija Pekka Teerimäki, 044 417 4700

Hakuaika päättyy 23.3.2023 kello 12.00. Hakemukset jätetään kuntarekryn kautta.
Esihenkilöt käsittelevät hakemukset hakuajan päätyttyä ja kutsuvat mahdolliseen haastatteluun. Valintapäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla. Valituksi tulleiden tulee esittää voimassa oleva opiskelutodistus.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sähköasentaja-suunnittelija Pekka Teerimäki, 044 417 4700

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb