SÄHKÖTÖIDEN VALVOJA (31.5.19) - Joensuun kaupunki

SÄHKÖTÖIDEN VALVOJA (31.5.19) - Joensuun kaupunki

Joensuu on vireä Pohjois-Karjalan maakunnan keskus. Itä-Suomen elinvoimaisin kaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy osaavien ihmisten ja hyvän ilmapiirin voimalla.
Joensuun Tilakeskuksella on nyt haettavana
SÄHKÖTÖIDEN VALVOJAN TEHTÄVÄ
Joensuun Tilakeskus hankkii kaupungin hallintokunnille toimitilat ja niiden käyttäjien tarvitsemat kiinteistöpalvelut.
Sähkötöiden valvojan tehtäviin kuuluvat talonrakennuksen uudis- ja peruskorjauskohteiden sähkö- ja erillisjärjestelmien toteutuksen ja rakennuttajan etujen valvonta. Valvontatyö kattaa laadun, aikataulun ja kustannusten valvonnan. Tehtäviin kuuluu myös vastuu tilakeskuksen oman ja ostopalveluina hankittavan sähkövalvonnan kehittämisestä.
Sähkötöiden valvojan tehtävän kelpoisuusehtona on sähköinsinöörin (AMK) tai aiempi ammatillisen korkea-asteen sähköinsinöörin tutkinto. Talotekniikan sähkövalvojan pätevyys katsotaan eduksi.
Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää talonrakennusalan sähkötöiden valvonta ja työmaakokemusta. Arvostamme hyvää alan sopimusehtojen, säännösten ja ohjeiden tuntemusta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista asennetta sekä hyvää Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.
Tehtävän palkkaus määräytyy teknisten sopimusten palkkaryhmän II hinnoittelutunnuksen 50102014 mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksen.
Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
Työn aloitus 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 15.00
Tehtäviä haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.
Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.
Lisätietoja virasta antavat talonrakennuspäällikkö Kari Räsänen puh. 050 547 7324, kari.rasanen@joensuu.fi ja tilakeskuksen johtaja Timo Korhonen puh. 0500 678 229, timo.korhonen@joensuu.fi.

  • Jobb
  • jns-2911
  • 8.5.2019 - 31.5.2019 15:00
  • JoensuuNorra Karelen

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Mer om arbetsgivaren