Saimaan Tukipalveluiden sijaisreservi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Saimaan Tukipalveluiden sijaisreservi

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme nyt sijaisia laitos- ja ruokapalvelutyötehtäviin mm. päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin, aluekeittiöihin, henkilöstöravintoloihin Etelä-Karjalan alueelle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin työtehtäviin. Sijaisuuksien tekeminen on oiva tapa työkokemuksen ja lisäansioiden hankkimiseen. Sijaisuuksia voit tehdä joustavasti oman aikataulusi mukaan esim. opintojesi ohella. Tarjolla olevat sijaisuudet näet näppärästi sähköisestä keikkakalenteristamme.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista laadukkaaseen lopputulokseen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteissa työskenteleviltä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja työmahdollisuuksista saat Rekry p. 040 154 8029 (ma - pe klo 9 - 15) tai rekry@saimaantukipalvelut.fi

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

http://www.saimaantukipalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointipalvelut p. 040 154 8029 tai rekry@saimaantukipalvelut.fi

Saimaan Tukipalvelut Oy
Osoite: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.