Sairaala-apulainen - Heinolan kaupunki

Sairaala-apulainen

Tehtävä muodostuu ylläpito- ja perussiivoustehtävistä sekä muista avustavista tehtävistä. Tällä hetkellä tehtävän sijoituspaikka on Terveystoimen tilat.
Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 6.00- 21.00 välille.
Tehtävä on määräaikainen ja päättyy heinäkuussa 2020
Kelpoisuusvaatimuksena on toimitilahuoltajan perustutkinto tai laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vähintään 1 vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä.

Haemme joukkoomme yhteistyökykyisiä ja asiakaspalvelusuuntautuneita henkilöitä. Lisäksi arvostamme halua kehittää työtä, sekä joustavuutta siirtyä tarvittaessa työyksiköstä toiseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja Heinolan kaupungin työnvaativuuden sekä henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Koeaika on 3 kuukautta.
Alkuperäiset kelpoisuustodistukset, sekä todistukset muista ansioista, joihin hakija haluaa vedota, tulee ottaa mukaan haastattelu-tilaisuuteen.
Hakemukset jätetään ensisijaisesti verkkopalvelun www.kuntarekry.fi kautta

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Siivoustyönjohtaja Riitta Ylijoki 050-5546711

Heinolan kaupunki/tekniikka/ruoka- ja siivouspalvelu
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.