Sairaala- ja laitoishuoltajia - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

HAEMME KAHTEEN SAIRAALAAN JA SOSIAALIPALVELUIHIN SAIRAALA- ja LAITOSHUOLTAJIA

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija, jonka tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsote konserniin kuuluva Kymsote-Kiinteistöt Oy:n Puhtauspalvelut tuottaa puhtaus- ja ateriapalveluita Kymsoten kohteissa Kymenlaaksossa. Puhtauspalvelut työllistää noin 300 puhtausalan ammattilaista, joista Pohjois-Kymenlaakson toimipisteissä työskentelee noin 110 sairaala- ja laitoshuoltajaa.

Haemme työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos sinulla on oikeanlainen asenne, olet asiakaspalveluhenkinen, teet työsi reippaasti ja aurinkoisesti, saatat olla etsimämme vastuunkantaja vahvistamaan tiimejämme!

Sote-ympäristössä toimiessasi teet työsi tarkasti, ripeästi ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Eduksi katsotaan alan koulutus ja työkokemus, sekä hygieniapassi. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuksiin voidaan valita myös alasta kiinnostunut henkilö tai opiskelija sekä myös muun alan opiskelija.

Tarjoamme sinulle
- kokoaika tai osa-aikatyötä kohteesta riippuen
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvät työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan
Odotamme sinulta
- hyvää suomen kielen taitoa
- sitoutumista työhön
- positiivista asennetta
- vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- luotettavuutta

Sairaala- ja laitoshuoltajat työskentelevät päivä-, 2-vuoro- tai 3-vuorotyössä yksiköstä riippuen.
Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia.
Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja työsopimukset ovat eri mittaisia. Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa ja AVAINTES -työehtosopimusta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä yli 3kk työsopimuksissa.Olemme savuton työpaikka.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Auli Räihä puh. 044 549 2852
Palveluesimies Johanna Arola puh. 040 489 8596
Yhteydenotot arkisin klo 9.00 - 11.00 välillä.

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Kymsote-Kiinteistöt Oy on Kymsoten konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 350 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita. Kymsote-Kiinteistöjen pääasialliset tehtävät ovat Kymsoten kiinteistöjen omistaminen, hallitseminen, rakennuttaminen, isännöinti, huolto ja ylläpito. Puhtauspalvelut tuottaa tulosvastuullisena yksikkönä puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, vaatehuolto-, välinehuolto-, potilaskuljetus-, ympäristö- ja jätehuolto- sekä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.


Osoite: 45750 Sairaalamäki

Rekommenderade jobb