test

Sairaala- ja laitoshuollon lähijohtaja, HML

Ansök senast  31.10.2023 15:00

Kanta-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee noin 250 sairaala- ja laitoshuoltajaa
Kanta-Hämeen keskussairaalassa, Riihimäen ja Forssan sairaalassa, terveysasemilla sekä asumispalvelujen ja päivätoiminnan yksiköissä. Etsimme nyt sairaala- ja laitoshuollon lähijohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lähijohtajana toimit noin 50:n sairaala- ja laitoshuoltajien esihenkilönä. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee työsuhteen alkaessa Hämeenlinnassa. Työhösi saattaa kuulua käyntejä myös muissa työpisteissä.

Työtehtäviisi kuuluu henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä oman tiimisi sairaala- ja laitoshuoltajien tukemista heidän työssään, ja toiminnan kehittämistä yhdessä päällikön ja henkilökuntasi kanssa. Työpöydällesi kuuluvat esimerkiksi kokonaisvastuu työvuoro- ja vuosilomasuunnittelusta, osaamisen kehittämisen varmistaminen sekä rekrytointiin liittyvät työtehtävät. Olet aktiivisesti mukana suunnittelemassa ja koordinoimassa sairaalahuollon toimintaa uuteen ASSI-sairaalaan. Työparinasi on palveluohjaaja, ja tukea saat myös muilta lähijohtajilta sekä palvelusuunnittelijoilta.

Edellytämme Sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta, riittävää lähiesimieskoulutusta sekä työkokemusta puhtauspalveluista. Esimerkiksi restonomin tai siivousteknikon tutkinnon katsomme eduksi. Kokemus puhtauspalvelualasta on edellytys tehtävässä onnistuneesti suoriutumiselle.

Toivomme, että Sinulta löytyy positiivista ja omatoimista työskentelyotetta sekä kykyä toimia erilaisissa muutostilanteissa moniammatillisessa yhteistyössä. Arvostamme haluasi kehittää toimintaa, innovatiivisuutta sekä hyvää organisointikykyä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun sekä kulttuuri- , hyvinvointi- ja liikuntaedun. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka 3270,40 €/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Läs mer

http://www.omahame.fi

Hoidon tukipalvelujen päällikkö Lotta Järventaus
lotta.jarventaus@omahame.fi
Puhelintiedustelut 18.-19.10.23 klo 8-16

Organisationer jobb

Arbetsgivare

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Läs om arbetsgivare