Sairaalafyysikko, keskussairaala - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Tule vahvistamaan Suomen toiseksi suurimman keskussairaalan fyysikkotiimiä Diagnostisten palveluiden tulosalueelle!

Etsimme innostunutta ja kehittämishaluista SAIRAALAFYYSIKKOA Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Tehtäviisi kuuluu lääketieteellisen fysiikan asiantuntijana toimiminen radiologisen kuvantamisen eri osa-alueilla. Työnkuva sisältää esimerkiksi kuvantamislaitteiden hankintoihin osallistumista, laitteiden käyttöön liittyvien ongelmatilanteiden selvittämistä sekä kuvantamismenetelmien ja niihin liittyvän laadunvalvonnan kehitystyötä. Työtä tehdään pääasiassa Päijät-Hämeen keskussairaalassa, mutta kuvantamisen toimintaa on myös Päijät-Soten terveysasemilla ympäri maakunnan. Osa työajasta on mahdollista tehdä myös etänä.

Arvostamme laajaa kokemusta radiologisista kuvantamismodaliteeteista, mutta olet jo ehkä ehtinyt syventyä urallasi johonkin tiettyyn modaliteettiin (esim. tietokonetomografia tai magneettikuvaus). Meidän uusien, laadukkaiden ja hyvin varusteltujen kuvantamislaitteiden avulla voit edelleen syventää osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja kannustamme tieteellisen tutkimuksen tekemiseen.

Varsinainen tehtävän kelpoisuusehto edellyttää sairaalafyysikon pätevyyttä, mutta mikäli kelpoisuusehdon täyttävää hakijaa ei löydy voimme täyttää paikan määräaikaisena sijaisuutena. Tällöin huomioimme myös erikoistuvat sairaalafyysikot. Erikoistuvalla tulee olla suoritettuna ylempi korkeakoulututkinto (FM tai DI) soveltavalta alalta ja hänet tulee olla hyväksytty sairaalafyysikon opintoihin. Jatko-opinnot lääketieteellisen fysiikan tai tekniikan alalla sekä kokemus sairaalassa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Meillä on iso, osaava ja joustava työyhteisö. Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahti ja sen ympäryskunnat tarjoavat hyvän ympäristön elää ja asua sekä monipuoliset mahdollisuudet harrastaa. Täältä on myös hyvät yhteydet ympäri Suomen ja lyhyt matka pääkaupunkiseudulle. Laitahan hakemusta tulemaan!

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja Auli Malinen
puh. 044 440 6296
auli.malinen@phhyky.fi
Ylifyysikko Pasi Lepola
puh 044 440 6322
pasi.lepola@phhyky.fi

Lisätietoja

Diagnostiset palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Yksikkömme sijaitsee Lahdessa Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Sairaalamme on Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja toimii laajan päivystyksen sairaalana. Meillä on edustettuna 40 eri erikoisalaa. Sairaalalle on hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla liikuttaessa.

Keskussairaalalla sijaitsee myös koko yhtymän käytössä oleva juuri uudistettu kuntosali. Sairaalamme tiloja on jo uudistettu monin paikoin ja parhaillaan sairaalaan tehdään mittavaa modernia laajennusta. Teemme yhdessä töitä potilaidemme ja asiakkaidemme hyväksi 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sairaalamme arkea voit kurkata mm. Elossa24h –ohjelmasta Yle Areenasta.


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb