Sairaalafyysikko tai erikoistuva, KNK - Kuopion yliopistollinen sairaala

Haemme sairaalafyysikon sijaista KYSiin. Sijaisuuden kesto on alustavasti 1.8.2021 alkaen ja 29.6.2022 saakka, mutta työsuhteen ajankohdasta on myös mahdollista joustavasti neuvotella.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Varsinainen tehtävän kelpoisuusehto edellyttää sairaalafyysikon pätevyyttä, mutta sijaisuuksia täytettäessä huomioimme myös erikoistuvat fyysikot. Ehdokkaalla tulee olla suoritettuna ylempi korkeakoulututkinto (FM tai DI). Jatko-opinnot lääketieteellisen fysiikan tai tekniikan alalla sekä kokemus sairaalassa työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinulla olevan hyviä yhteistyötaitoja, itseohjautuvaa työotetta sekä kykyä ja motivaatiota työskennellä suuressa moniammatillisessa työympäristössä. Olet myös kiinnostunut jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Työskentelet sairaalan Korva-, nenä- ja kurkkutautien vastuualueella. Työ painottuu audiologian alalle sisältäen muun muassa neurofysiologisia mittauksia, sisäkorvaistutteiden parissa työskentelyä sekä laatu- ja kehitystyötä niin poliklinikalla kuin leikkaussalissa. Olet vastuussa uusien laitteiden ja järjestelmien käyttöönotosta sekä huolehdit järjestelmäpäivityksistä ja laitteiden kalibroinnista. Työ tehdään moniammatillisessa ympäristössä ja sisältää myös suoraa potilastyötä. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua tieteelliseen tutkimustyöhön. Työ on lähtökohtaisesti kokoaikatyö, mutta osa-aikaisuus on neuvoteltavissa. Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle vetovoimaisen työyhteisön moderneine laitteistoineen ja tutkimusmenetelmineen.

Rekrytointiprosessin aikataulu: Haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja pystymme toteuttamaan haastatteluja jo hakuaikana.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävän täyttämisessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTESin mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on erikoistuvalla fyysikolla 3531,77 €/kk ja sairaalafyysikon pätevyyden omaavalla 4988,10 €/kk.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/korva-nena-ja-kurkkutaudit

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osaamiskeskusjohtaja Aarno Dietz, aarno.dietz(at)kuh.fi sekä fyysikko Pia Linder, pia.linder(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb