Skip to main content
test
Sairaalahuoltaja (10), kesätyö, sairaalahuolto - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Kesätöitä juuri sinulle! Etsimme sairaalahuoltopalveluihin tulevalle kesälle 2022 laitoshuoltajia, opiskelijoita, välivuotta pitäviä tai muita hyvän asenteen omaavia työntekijöitä kesälomasijaisuuksiin sairaalahuollon eri toimipisteisiin (vähintään 10 kesäsijaisuutta). Sijaisuuksia on erimittaisia koko kesän ajan, tarve voi jatkua myös pitempään. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Sairaalahuoltopalvelujen tehtävänä on osallistua potilaan kokonaishoidon toteutukseen luomalla puhdas, toimiva, ja turvallinen ympäristö ja huolehtia potilaan perushoidon avustamispalveluista, kuten potilasruokahuoltoon ja vuodehuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Sairaalahuoltajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita myös alasta kiinnostunut henkilö.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydettyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk:n koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk:n kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat alueiden työnjohtajat: Kaisa Laakko, p. 050 401 1621, Ritva Bask p. 040 728 1677, Heli Kettunen p. 040 728 1996 , Sisko Sammalmaa
p. 040 134 5055 ,Arja Pirkola p. 040 041 6202, Anne Atesoglu p. 040 059 1251. Sähköpostit etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella, Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa- linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, OYS Sairaanhoidon palvelukeskus, OYS Sampa - Sairaalan moniosaajapalvelut, Sairaalahuolto

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb