Sairaalahuoltaja (21), toimi

Sairaalahuoltopalvelujen tehtävänä on osallistua potilaan kokonaishoidon toteutukseen luomalla puhdas, toimiva ja turvallinen ympäristö. Sairaalahuoltajan työ on monipuolista palvelutyötä, jossa huolehdimme potilaan perushoidon avustamispalveluista, kuten potilasruokahuoltoon ja vuodehuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Haemme joukkoomme 21 sairaalahuoltajaa. Sairaalahuoltajan työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. Työskentelyalueeseen kuuluu sairaalan eri toimipisteet.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta työhön. Hakijalle katsotaan eduksi riittävä kokemus alalta.

Sairaalahuoltajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan ammattitutkinto tai muu alan koulutus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Aila Kerosalo, p. 040 551 4683. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Sairaalahuolto
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen väestö on yli 400 000 asukasta ja heitä palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.