Skip to main content
test
Sairaalahuoltaja, keikkatyöt ja sijaisuudet - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tarvitsemme jatkuvasti osaavia työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluonteisiin töihin.

Sairaalahuollon vastuualueen tehtävänä on varmistaa turvallinen, viihtyisä ja toimiva toimintaympäristö. Sijaisuuksien ja keikkatöiden tekeminen on erinomainen tapa tutustua eri yksiköidemme toimintaan, ja sijaisuudet ovat hyvin sovitettavissa eri elämäntilanteisiin. Sijaisuuksia on tarjolla eri toimipisteissämme Tays Keskussairaalassa, Hatanpäällä, Pitkäniemessä ja Valkeakoskella.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluu palvelutehtävät, jotka pitävät sisällään mm. puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon työtehtäviä.

Kelpoisuusehtona sijaisuuksiin on soveltuva ammatillinen koulutus tai tehtävään soveltuva riittävä työkokemus.

Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa soveltuvan ammatillisen tutkinnon työn ohessa oppisopimuskoulutuksena.

Koeajan kesto voi olla korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.
Tarjoamme keikkatöitä (1-13vrk) ja sijaisuuksia (alle 6kk).
Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä pituisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, ja ylläpidäthän käytettävyyttäsi Kuntarekry-järjestelmässä.

Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Käsittelemme kaikki hakemukset Taysissa ja kutsumme sopivat hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkistamme alkuperäiset opinto-, tutkinto- ja työtodistukset sekä henkilöllisyystodistuksen. Otamme sopiviin hakijoihin yhteyttä puhelimitse.

Lisätietoa hakemiseen liittyvistä asioista saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin/Avoimet_tyopaikat/Hae_keikkatoihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb