test

Sairaalahuoltaja (sijaisuudet Sairaala Nova, Jyväskylä)

Ansök senast  31.1.2024 15:45

Kiinnostaisiko sinua mukava työ sairaala Novan puhtauspalveluissa? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä erilaisten kohteidemme puhtaanapidon ja ateriahuollon tehtävissä.

Haemme työkaveriksemme

SAIRAALAHUOLTAJIA

eri mittaisiin sijaisuuksiin Sairaala Novaan siivous- ja osastoruokailupalveluihin.

Työskentely on monipuolista ja vaihtelevaa siivous - ja osastoruokapalvelu työtä riippuen kohteista ja perehdytämmekin sinut hyvin tehtäviisi. Käytössäsi on nykyaikaista siivousalan ja ruokapalvelun teknologiaa, joka helpottaa työntekoasi. Mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan tarjoamme työtä vastaanotto- ja vuodeosastopalveluissa, myös ainoana Keski-Suomessa ainutlaatuisen mahdollisuuden terveydenhuollon erityiskohteiden työympäristöön (huippumodernit leikkaussalit ja teho-osastot).

Tarjoamme sinulle: - monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään oman kiinnostuksesi mukaisesti - hyvän perehdytyksen - ison työnantajan edut - hyvät mahdollisuudet lisäkouluttautumiselle - kilpailukykyisen palkan, kysy lisää!

Puhtauspalveluiden päätehtävä on edistää sairaalahygienian toteuttamista puhtaan ja toimivan sairaalaympäristön muodossa. Rooli potilasturvallisuuden ja kliinisen työn laadun turvaajana on merkittävä. Hygienialla on sairaalaympäristössä erityisen suuri merkitys ja sen ylläpitäminen edellyttää ehdottoman ammattimaista työotetta. Jos työn laatu ja asiakaspalveluhenkisyys on sinulle kunnia-asia ja ripeä työote tavaramerkkisi, voit olla etsimämme henkilö!

Kelpoisuusvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Aiempi kokemus työstä on eduksi. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

"Tehtävänkuva on selkeä. Yhden hengen huoneiden siivoaminen on potilaan kotiutumisen jälkeen helpompaa kuin yhteishuoneiden. Potilaan sänky siirtyy huoneesta sänkypesuriin, joka helpottaa työtä merkittävästi. Meillä on myös ihan mahtava työporukka. Voin suositella tätä työtä kaikille puhtauspalvelun ammattilaisille!" - kollega Sairaala Novasta

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Kurkkaa täältä minkälaista sairaalahuoltajan työ meillä Sairaala Novassa on: https://www.youtube.com/watch?v=RbkcJUQUkrw

Tervetuloa sairaalan siisteimpään työhön!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Anne Myllyntaus, palvelupäällikkö
puh. 050 4333 699
anne.myllyntaus@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare