Skip to main content
test

Tule tekemään sairaalan siisteintä työtä!

Haemme
SAIRAALAHUOLTAJIA eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Työ on kaksivuorotyötä, sijoittuen tavallisimmin klo 7-21 välille. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan pelkkää päivä- tai viikonlopputyötä.

Mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan tarjoamme myös ainoana Keski-Suomessa ainutlaatuisen mahdollisuuden terveydenhuollon erityiskohteiden siivoustyöhön (uudet huippumodernit leikkaussalit ja teho-osastot). Sairaala Nova on rakennettu Terve talo-kriteerien mukaisesti ja on laadukas sisäilmaltaan.

Työskentely sairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Työpisteesi voi vaihdella yleisiltä alueilta teho-osastoille, leikkaussaleihin tai psykiatrisille- ja lastenosastoille. Sairaalan puhtaanapidosta huolehtii kanssasi noin 160 ammattilaista. Oheisella videolla pääset tutustumaan toimintaamme ja tuleviin kollegoihisi!

Sairaalahuoltajana työskentely edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työssä tarvitaan organisointikykyä sekä huolellista työskentelytapaa. Arvostamme myös hyvää yhteistyökykyä, palveluasennetta ja luotettavuutta.

Puhtauspalvelualan perustutkinto ja/tai työkokemus on työssä eduksi, mutta ei välttämätön edellytys työn tekemiselle. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Voit olla esimerkiksi välivuoden pitäjä, opiskelija tai jo ammattilainen. Sinun tulee myös olla 18 vuotta täyttänyt. Jos työnlaatu on sinulle kunnia-asia ja ripeä työote tavaramerkkisi, olet etsimämme henkilö!

Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jätä hakemus rekisteröidyttyäsi ensin Kuntarekryyn tämän linkin kautta. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perustella, joten täytä hakemuksesi huolellisesti.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut
rekrytointi@ksshp.fi

Lisätietoja

Puhtauspalvelut

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb