Sairaalahuoltajan vuorotteluvapaa sijaisuudet


Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuksiin

SAIRAALAHUOLTAJIA

3.5.-29.8.2021
1.6.-30.9.2021

Olemme muuttaneet tammikuussa uuteen sairaalaan, joten uudet pinnat ja materiaalit ovat meillä nyt arkipäivää. Sairaala Nova on rakennettu Terve talo-kriteerien mukaisesti ja on laadukas sisäilmaltaan.

Työskentely sairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Työpisteesi voi vaihdella yleisiltä alueilta teho-osastoille, leikkaussaleihin tai psykiatrisille- ja lastenosastoille. Sairaalan puhtaanapidosta huolehtii kanssasi noin 160 ammattilaista.

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

-ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää
sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
- tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi - tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kelpoisuusvaatimuksena laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva puhtausalan tutkinto tai aiempi kokemus sairaala- tai laitoshuoltajan työstä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.


Tervetuloa sairaalan siisteimpään työhön!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä
Henna Tikka
Puhtauspalvelujen johtaja
puh. 014 269 3353
henna.tikka@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Puhtauspalvelut
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työtekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs