Sairaalahuoltajia Kotkaan - Kastek Oy

Sairaalahuoltajia Kotkaan

Haemme sairaalahuoltajia pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin Kastek Oy:n puhtaushuoltoon Kotkaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä ja uudistuvassa työyhteisössä. Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen puhtaanapito-, ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille. Työsuhde on kokoaikainen, valitettavasti emme pysty tarjoamaan pelkkää päivä- tai viikonlopputyötä.

Puhtausalan koulutus ja työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia. Työ on fyysisesti melko vaativaa ja tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja eri ammattiryhmien kanssa sekä positiivista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Työssä tarvitaan organisointikykyä, joustavuutta ja huolellista työskentelytapaa. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen. Jos työnlaatu ja luotettavuus on sinulle kunnia-asia olet etsimämme henkilö!

Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, sekä työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Olemme savuton työpaikka.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Kutsumme hakemuksen perusteella valitut henkilöt haastatteluun. Huomaathan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä sähköpostitse palveluesimiehiltä
bettina.hartikainen@kymsote.fi
minna.kuitunen@kymsote.fi
Sekä puhelimitse klo 9.00 - 10.00 välisenä aikana
Palveluesimies Bettina Hartikainen puh. 040 489 8786
Palveluesimies Minna Kuitunen puh. 040 223 1257

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä.

Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. Laadun tekevät huippuammattilaiset.

Kastek Oy Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.

www.kastek.fi