Sairaalahuoltajia Kotkaan - Kastek Oy

Sairaalahuoltajia Kotkaan - Kastek Oy

Haemme sairaalahuoltajia vakituiseen työsuhteeseen Kastek Oy:n puhtaushuoltoon Kotkaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä ja uudistuvassa työyhteisössä. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön, sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen puhtaanapito-, ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille.

Arvostamme työkokemusta puhtausalalta. Työssä tulee opastuksen jälkeen kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia. Työ on fyysisesti melko vaativaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme työntekijöiltä laitoshuoltajan (tai vastaava) ammattitutkintoa, tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, sekä työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Olemme savuton työpaikka. Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.
Kutsumme hakemuksen perusteella valitut henkilöt haastatteluun. Huomaathan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Laita hakemus Kuntarekryn kautta

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä.
Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekevät huippuammattilaiset.
Kastek Oy
Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.

Mer om arbetsgivaren