Skip to main content
test
Sairaalahuoltajia Kymenlaakson keskussairaalalle - Kymenlaakson hyvinvointialue

Tule tekemään sairaalan siisteintä työtä!

Haemme nyt puhtausalan osaajia ja alasta kiinnostuneita määräaikaisiin työsuhteisiin Kymenlaakson keskussairaalalle. Sairaalahuoltajan tehtävässä toimiessasi olet varmistamassa puhtaan ja turvallisen hoitoympäristön toteutumista. Puhtaanapidon lisäksi työtehtäviisi voi kuulua mm. ateriapalveluiden ja vuodehuollon tehtäviä.

Sairaalahuoltajan työssä onnistumistasi tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä kiinnostus puhtausalaa kohtaan. Kymenlaakson keskussairaalassa sairaalahuoltajat työskentelevät 2- tai 3-vuorotyössä maanantaista sunnuntaihin. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmistamme turvallisen ja tasalaatuisen oppimisen puhtaanapidon tehtäviin.

Tarjoamme sinulle:
- kokoaikatyön
- kattavan perehdytyksen
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvät työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan, jossa vuorotyö mahdollistaa merkittävän ansionkorotuksen

Sinulta odotamme:
- iloista ja palveluhenkistä asennetta
- joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja

Katsomme eduksi alan kokemuksen, koulutuksen ja hygieniapassin. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuutta oppisopimuskoulutukseen, jonka aikana sinun on mahdollista suorittaa työn ohella puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä.

Teemme haastatteluja ja valintoja myös hakuaikana. Haethan siis jo tänään!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pinja Halttunen
Rekrytointikoordinaattori
pinja.halttunen@kymenhva.fi
p. 040 661 5976

Lisätietoja

Kymenlaakson hyvinvointialue, Kymen tuki

Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, lääkintätekniikan sekä toimitilapalveluiden saralla.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb