Sairaalahuoltajia - Kastek Oy

Sairaalahuoltajia

Haemme pitkäaikaisiin sijaisuuksiin sairaalahuoltajia.

Meillä on useita sijaisuuksia Kastek Oy:n puhtauspalveluissa Kuusankoskella. Toimipisteitämme ovat mm. Pohjois-Kymen sairaala, Kymenlaakson psykiatrinen sairaala ja Kymsoten kehitysvammaisten asumispalveluyksiköt Mäkikylässä.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä ja uudistuvassa työyhteisössä. Sinulla on mahdollisuus oman osaamisesi kehittämiseen monipuolisesti.

Meille puhtauspalveluissa on tärkeää tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen ote työhön ja sitoutuminen huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen puhtaanapito-, ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtäviä. Työ on yksi tai kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille. Tarjolla on myös kolmivuorotyötä.

Arvostamme työkokemusta puhtausalalta. Ammatillinen koulutus, esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto, on eduksi. Työssä tulee opastuksen jälkeen kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Olemme savuton työpaikka. Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa. Sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös vakinaisiin työsuhteisiin. Vakituisissa tehtävissä edellytämme puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittamista.

Kutsumme hakemuksen perusteella henkilöt haastatteluun. Valitsemme työntekijöitä sijaisuuksiin hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tarja Nöjd-Heikkinen
Puh. 040-4898591
tarja.nojd-heikkinen@kymsote.fi
Yhteydenotot mielellään klo 9-14 välillä.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kastek Oy
Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.

Tutustu työnantajaan