Sairaalahuoltajia sijaisuuksiin Kotkaan - Kastek Oy

Sairaalahuoltajia sijaisuuksiin Kotkaan - Kastek Oy

Haemme sairaalahuoltajia pitkäaikaisiin sijaisuuksiin ja kesäsijaisuuksiin Kastek Oy:n puhtaushuoltoon Kotkaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä ja uudistuvassa työyhteisössä. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön, sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen puhtaanapito-, ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille.

Arvostamme työkokemusta puhtausalalta. Eduksi on myös ammatillinen koulutus, esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto. Työssä tulee opastuksen jälkeen kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia. Työ on fyysisesti melko vaativaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa, sekä työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Olemme savuton työpaikka.Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Kutsumme hakemuksen perusteella valitut henkilöt haastatteluun. Huomaathan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin työsuhteisiin, jolloin edellytämme halukkuutta suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon esim. oppisopimuksella.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Laita hakemus Kuntarekryn kautta

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.
Kastek Oy
Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.

Mer om arbetsgivaren