Sairaalahuoltajien sijaisuudet - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTE 241

4 SAIRAALAHUOLTAJAN sijaisuutta (toimi), sairaala- ja välinehuollon vastuualueella, Tays Keskussairaalan, Tays Pitkäniemen, Tays Valkeakosken ja Tays Hatanpään toimipisteissä. Sijaisuudet ovat pituudeltaan 2¬–9 kk alkaen elokuusta 2019 eteenpäin.

Oletko kiinnostunut työstä sairaalaympäristössä?

Sairaalahuolto tarjoaa monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä Suomen toiseksi suurimmassa sairaalassa. Sairaalahuollon vastuualueen tehtävänä on varmistaa turvallinen, viihtyisä ja toimiva toimintaympäristö. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Etsimme nyt joukkoomme eripituisiin sijaisuuksiin asiakaspalvelutaitoisia sairaalahuoltajia palvelutehtäviin, jotka pitävät sisällään mm. puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon työtehtäviä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja iloinen tiimipelaaja sekä olet innokas oppimaan uusia asioita. Työssäsi osallistut monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin, joten on tärkeää, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheisen työotteen. Vahvuutenasi on joustavuus ja kyky työskennellä muuttuvissa tilanteissa/nopeatempoisessa työympäristössä.

Edellytämme, että ennen työn aloitusta olet suorittanut hygieniapassin.

Eniten odotamme oikeaa asennetta, reipasta työotetta ja aurinkoista asiakaspalvelua!

TYÖPAIKKAMME EDUT:
- kokoaikatyö
- hyvä perehdytys
- pääset kehittämään paitsi omaa osaamistasi, myös laajemmin toimintaa
- hyvät koulutusmahdollisuudet
- mielenkiintoinen työympäristö ja vaihtelevat työtehtävät
- monipuolinen vapaa-ajan harrastus- ja virkistystoiminta
- hyvät liikenneyhteydet

EDELLYTÄMME SINULTA:
- sitoutumista vuorotyöhön
- hyvää suomenkielentaitoa
- joustavaa ja positiivista asennetta
- reipasta työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa
- taitoa työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- itsenäistä ja vastuullista työotetta

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen tutkinto. Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Työsuhteen tyyppi ja työaikamuoto: Määräaikainen toimi, 2-vuorotyö tai 3-vuorotyö

Koeaika: Määräaikaisessa työsuhteessa koeaika voi olla enintään puolet työsuhteen kestosta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES, sijaisuudet täytetään sopimuksen mukaan

Vaadittavat todistukset: Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tiedustelut huollon palveluesimiehet: Tays Hatanpää Merja Lahti, puh. 03 311 58398 tai merja.lahti2@pshp.fi, Tays Pitkäniemi Susanna Heiskanen puh. 03 311 63526 tai susanna.heiskanen@pshp.fi sekä Tays Valkeakoski ja Tays Keskussairaala Mea Kanervio, puh. 03 311 64738 tai mea.kanervio@pshp.fi
Hakumenettely: Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta https://www.tays.fi/rekrytointi. Sijaisuutta voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan toimen numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 24.7.2019 klo 14.30.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin

Tiedustelut huollon palveluesimiehet: Tays Hatanpää Merja Lahti, puh. 03 311 58398 tai merja.lahti2@pshp.fi, Tays Pitkäniemi Susanna Heiskanen puh. 03 311 63526 tai susanna.heiskanen@pshp.fi sekä Tays Valkeakoski ja Tays Keskussairaala Mea Kanervio, puh. 03 311 64738 tai mea.kanervio@pshp.fi

Tays palvelukeskus, sairaala- ja välinehuollon vastuualue
Osoite: Teiskontie 35, 33520 Tampere

Tutustu työnantajaan