Sairaalakemisti

SataDiag laboratorio toimii alueellisena laboratoriona ja palvelee sekä erikoissairaanhoitoa että perusterveydenhuoltoa Satakunnassa. Haemme sairaalakemistiä kliinisen kemian ja hematologian laboratorioon, ensisijaisena sijoituspaikkana Satasairaala, Pori.

Tehtävään valittavalta edellytämme sairaalakemistin tutkintoa. Arvostamme laaja-alaista laboratoriokokemusta kliinisen kemian ja hematologian alueella, kokemusta automaatioympäristöstä ja erilaisten laboratoriojärjestelmien sekä väliohjelmien käyttökokemusta. Pidämme tärkeinä ominaisuuksina oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja valmiutta uusien asioiden omaksumiseen hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme valinnassa neljän kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry- järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot:
ylikemisti Rita Syystö, 044 707 7302
sairaalakemisti Anne Tolonen, 044 707 7305
ylilääkäri Mikhail Fomichev, 044 707 7303
sähköposti: etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag, Kliinisen kemian laboratorio
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia ja lääkehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.