Skip to main content
test
Sairaalapalvelujohtaja - Viitasaaren kaupunki

TULE KEHITTÄMÄÄN HOITOTYÖTÄ VIITASAARELLE!

Viitasaaren kaupungissa on haettavana

Sairaalapalvelujohtajan vakinainen virka (uusintahaku)

Sairaalapalvelujohtajan tehtävänä on vastata Wiitaunionin (Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta) sairaaloiden akuuttiosastojen (mukaan lukien dialyysin satelliittiyksikkö Viitasaarella), hoivaosastojen ja Wiitalinnan erityisryhmien asumiseen tarkoitetun kerrostalon asiakkaiden palvelu- ja hoitotyön järjestämisestä, tuottamisesta, kehittämisestä, kustannustehokkuudesta ja laadusta yhdessä osastohoitajan sekä vastaavien sairaanhoitajien ja muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi sairaalapalvelujohtajan työnkuvaan on liitetty ns. sissipankki eli perusturvan sisäiset sijaiset, joita voi varata eri perusturvan yksiköihin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Sairaalapalvelujohtaja on perusturvan johtoryhmän jäsen.

Arvostamme kykyä toimia monialaisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvan verkostotyön hallintaa. Meneillään on hyvinvointialueen käynnistymiseen liittyvää kehittämistyötä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on terveystieteen / terveydenhuollon maisterin tutkinto, alansa erikoistutkinto, tai ammattikorkeakoulu- / opistoasteen tutkinto täydennettynä riittävällä työnjohdon ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä alansa työkokemusta.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja perusturvan johtoryhmän muiden esimiesten kollegiaalisen tuen.

Työpaikka on savuton. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 13.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 31.5.2022 klo 15.00 mennessä ja se osoitetaan perusturvan toimialajohtaja Marja Laurilalle.

Virkaan valitun on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Huumeseulatutkimus kuuluu työhöntulotarkastukseen.

Lisätietoja antavat Viitasaaren sairaalan vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen, mari.nyronen@viitasaari.fi ja Pihtiputaan sairaalan vastaava sairaanhoitaja Johanna Tiainen, johanna.tiainen@pihtipudas.fi sekä perusturvan toimialajohtaja Marja Laurila, marja.laurila@viitasaari.fi.

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Viitasaaren sairaalan vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen, mari.nyronen@viitasaari.fi ja Pihtiputaan sairaalan vastaava sairaanhoitaja Johanna Tiainen, johanna.tiainen@pihtipudas.fi sekä perusturvan toimialajohtaja Marja Laurila, marja.laurila@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, perusturva

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Rekommenderade jobb