Skip to main content
test
Sairaalapsykiatrian ylilääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule mukaan työskentelemään moderniin sairaalaympäristöön ja kehittyvään työyhteisöön, jonka tavoitteena on tarjota ja kehittää modernia psykiatrista hoitoa.

Haemme nyt psykiatrian palvelualueelle vakituiseen virkasuhteeseen

SAIRAALAPSYKIATRIAN YLILÄÄKÄRIÄ

Keski-Suomen keskussairaala siirtyi alkuvuodesta 2021 täysin uusiin tiloihin. Sairaala Novassa erikoissairaanhoidon tasoinen psykiatria toimii kokonaisuudessaan saman katon alla, mikä mahdollistaa avo- ja osastohoidon aiempaa paremman yhteistyön ja tiiviiden yhteisten hoitoprosessien kehittämisen. Tällä hetkellä Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä on viisi psykiatrista vuodeosastoa, joista neljä osastoa sijaitsee keskussairaalan yhteydessä ja yksi osasto lähialueella. Vuodeosastoilla on yhteensä 11 lääkärin virkaa. Ylilääkärinä toimit heidän esimiehenään palveluvastaavan roolissa. Tehtävänkuvaa voidaan painottaa hakijan oman kiinnostuksen mukaisesti myös laajemman hallinnollisen roolin (palveluesimies) tai laajemmin kliinisen työn suuntaan.

Ylilääkärin työ on monipuolista ja kaikki psykiatrian toiminnot sekä erikoisalat ovat fyysisesti lähellä toisiaan. Psykiatrialla Sairaala Novan uusia toimintamalleja on ollut suunnittelemassa yli puolet työntekijöistä, kehitystyössä ovat olleet mukana kaikki ammattiryhmät. Ylilääkärinä pääset vaikuttamaan psykiatrian osastojen toimintamallien kehittämiseen. Myös yhteistyön laajentaminen psykiatristen avohoitoyksiköiden kanssa on edelleen kehittymässä.

Suhtaudumme kouluttautumiseen myönteisesti ja tavoitteenamme on koulutusten räätälöinti työntekijäkohtaisesti. Mahdollistamme sinulle kiinnostuksesi mukaan osallistumisen psykoterapia- tai johtamiskoulutukseen työnantajan kustannuksella. Kysy lisää!
Teemme yhteistyötä Jyväskylän yliopiston sekä ammattikorkeakoulun kanssa. Tällä hetkellä käynnissä on mm. masennustutkimus Jyväskylän yliopiston monitieteisen aivotutkimuskeskuksen kanssa. Palvelualueellamme työskentelevät myös Itä-Suomen yliopiston psykiatrian professori sekä kliininen opettaja erikoislääkärikoulutusta toteuttaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Toivomme uudelta ylilääkäriltä kiinnostusta kehittämistehtäviin sekä yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Kliininen kokemus psykiatrian erikoislääkärin tehtävistä on toivottavaa. Arvostamme lisäksi kokemusta ja koulutusta hallinnollisen- ja johtamistyön suhteen sekä palveluhenkisyyttä ja kykyä aitoon ihmisten kohtaamiseen. Toivomme, että kokisit yhteen hiileen puhaltamisen muutosten keskellä välttämättömänä ja pitäisit tiimityötä arvossa. Hallinnollinen lisäkouluttautuminen mahdollistetaan tarpeen mukaan.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Voit jättää hakemuksesi Kuntarekryn kautta hyödyntäen järjestelmän hakemuspohjaa tai liitetiedostoa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse rekrytointi@ksshp.fi.

Tule mukaan kehittämään ja viemään käytäntöön psykiatrian uutta toimintaa Sairaala Novassa!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kerron mielelläni lisää, ota yhteyttä!
-
Palvelujohtaja Janne Mäntynen
puh. 014 269 2065 tai 040 764 7384
janne.mantynen@ksshp.fi
.
Ylilääkäri Kirsi Hölttä-Koivunen
puh. 014 269 1352, 050 316 9734
kirsi.holtta-koivunen@ksshp.fi

Lisätietoja

Psykiatrian palvelualue

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb