Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (10), kesätyö - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kesäajan ajan sijaisuudet ovat nyt haettavissa! Etsimme Oulun yliopistollisen sairaalan perioperatiiviselle hoitotyön alueelle sairaanhoitajia sekä hoitotyön opiskelijoita kesäajan sijaisuuksiin (vähintään 10 sijaisuutta). Löytäisitkö Sinä meiltä tulevaisuuden työpaikkasi?

Perioperatiivinen hoitotyö jakautuu leikkaus- ja anestesiahoitotyöhön ja niiden sisällä osaamisalueisiin, alueen henkilökunta tekee töitä leikkaus- ja anestesiaosaamiskeskuksessa.

Leikkaushoitotyö:
- Pehmytkudoskirurgian, Tukielin- ja neurokirurgian sekä AISLAn (pään ja kaulan alueen kirurginen ja lasten kirurginen hoito) osaamisalueet

Anestesiahoitotyö:
- Pehmytkudoskirurgia, Tukielin- ja neurokirurgia, AISLA (pään ja kaulan alueen kirurginen ja lasten kirurginen hoito) ja Pre- ja postoperatiivisen hoidon osaamisalue joka jakautuu kolmeen osaamispooliin: anestesiavalvonta, hoidonsuunnittelu ja operatiivinen päiväsairaala.

Haemme joukkoomme näiden potilaiden hoitotyöstä kiinnostuneita hoitoalan tutkinnon suorittaneita tai hoitoalan opiskelijoita. Sijaisuuksia on tarjolla sekä leikkaus- että anestesiahoitotyön eri osaamisalueilla ja operatiivisessa päiväsairaalassa.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat hoitotyön johtaja Anitta Tanhua, p. 0400 324 696, Anestesiahoitotyö vastuuyksikköpäällikkö Maaria Juntunen, p. 040 126 4356 ja Leikkaushoitotyö vastuuyksikköpäällikkö Ritva Siuruainen, p. 040 865 0560. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, TA45 OYS-sairaala ja ensihoidon palvelut, P535 Perioperatiivinen hoitotyö

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb