test

Sairaanhoitaja (2), aivoverenkiertohäiriöyksikkö

Hakuaika päättyy  17.2.2023 23:59

Sairaanhoitajan toimi aivoverenkiertohäiriöyksikössä

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen neurologisten potilaiden valvontaan. Työ on mielenkiintoista, nopeatempoista ja meillä oppii paljon akuuttihoidosta.
Meillä on osaava, moniammatillinen työyhteisö. Työhön kuuluu hyvä perehdytys tehtävään. Yksikössä on kuitenkin käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten voit vaikuttaa hyvin työvuoroihisi. Työ on kolmivuorotyötä.

Katsomme eduksi hoitotyön työkokemuksen ja kokemuksen Uranus potilastietojärjestelmän käytöstä.
Eduksesi on myös, että olet suorittanut sairaanhoitajan lääkehoidon LOVe-tentin LOP, PKV, IV ja ROKOTUS-osiot. Tarvittaessa voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä ennen työsuhteen aloittamista tai työsuhteen alussa.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta ja myönteistä asennetta sekä aitoa kiinnostusta kasvaa ja kehittyä hoitotyön ammattilaiseksi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on yleistyöaika, kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk.
Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tiina Salokanto, puh. 03 311 69910 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 17.2.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tiina Salokanto, puh. 03 311 69910 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan