test
Sairaanhoitaja (2), gastroenterologia - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus gastroenterologian vuodeosastolla 2.

Gastroenterologian osasto 2 on gastrokirurginen vuodeosasto. Hoidamme potilaita, joilla on ruuansulatuskanavan yläosan eli ruokatorven ja mahalaukun sekä haiman, maksan ja sapen sairauksia. Hoidamme myös pitkää tai erityisen vaativaa vuodeosastohoitoa tarvitsevia potilaita. Osastomme yhteydessä toimii neljäpaikkainen valvontayksikkö.

Suurin osa potilaista tulee suunniteltuun leikkaushoitoon tai muuhun toimenpiteeseen. Osa potilaista tulee osastolle päivystyksellisesti. Sairaala toimii opetussairaalana.

Työtehtäviisi kuuluu osastolla olevien potilaiden hoitotoimenpiteet ja tarkkailu.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työ on kolmivuorotyötä. Sijaisuuden alku ja kesto sopimuksen mukaan. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Nina Törmänen, puh. 050 515 0259, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Nina Törmänen, puh. 050 515 0259, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb