Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2), infektio-osasto - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan vakituinen toimi infektio-osastolla

Tays Hatanpää on osa Tampereen yliopistollista sairaalaa. Osastolle tulosyynä on erilaiset infektiosairaudet kuten covid, keuhkokuume, virtsatieinfektio, haavainfektio ja verenmyrkytys. Työssä korostuu hygienia ja eristyspotilaan hoidon osaaminen. Potilaat tulevat osastolle sairaalasiirtoina ja päivystyksenä.
Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävässäsi työskentelet sairaanhoitajana kolmivuorotyössä infektio-osastolla. Toimit omahoitajana ja tarvittaessa työvuoron vastaavana hoitajana, sekä osallistut aktiivisesti hoitotyön kehittämiseen.

Katsomme eduksesi kokemuksen akuutisti sairaiden potilaiden hoidosta sekä hoitotyötä tukevan lisäkoulutuksen. Arvostamme myönteistä asennetta ja joustavuutta, sekä kiinnostusta palvelujen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista asennetta kehittää omaa ammattitaitoa, oppia uutta ja halua muuttua työtehtävien mukana.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta.
Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Lahti, puh. 044 4858 8368 sekä vs. ylihoitaja Pirjo Karppanen, puh. 044 472 2968 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 15.8.2022. Toimen hakuaikaa on jatkettu, 15.7.2022 mennessä toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Lahti, puh. 044 4858 8368 sekä vs. ylihoitaja Pirjo Karppanen, puh. 044 472 2968 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Tays Hatanpää, Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb