Sairaanhoitaja (2) Kauniston palveluasuminen, Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Etsimme joukkoomme muistisairaiden hoidosta innostunutta sairaanhoitajaa! Pääset tekemään sairaanhoitajan toimenkuvaa, että kehittämään palvelukeskuksen sekä tiimin toimintaa.

Meillä Kaunistossa on kaksi vakituista työtehtävää. Tutustus, sillä Kaunisto kaipaa kaltaistasi hoitajaa!

Kauniston palvelukeskus on 92 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairauksiin. Lisäksi Kauniston palvelukeskuksessa on 13 asukkaan palveluasumisen yksikkö Kivelä. Kunnioitamme asukkaan elämänhistoriaa. Työotteemme on aktivoiva ja toimintakykyä tukevaa.

Sairaanhoitaja osallistuu osastojen hoitotyöhön, vastaa osaltaan sairaanhoidollisista ja lääkehoitoon liittyvistä tehtävistä, ja on mukana varmistamassa osaston toimintaa ja laadukasta hoitotyötä.

Hyvät yhteistyötaidot, kehittämismyönteisyys, aktiivinen työote ja innostuneisuus ovat etujasi valintaa tehdessämme. Arvostamme laaja-alaista hoitotyön tuntemusta, itsenäiseen työhön pystyvää, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä. Työn hoitamiseksi edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukaisesti. Lääkeosaaminen on suoritettava koeajan puitteissa.

Kaunisto ottaa Sinut vastaan ja perehdyttää. Omasit sitten vankan ammattitaidon tai olet urasi alkutaipaleella saat kollegiaalisen tuen, pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tulet kohtaamaan monipuolisen sekä haasteellisenkin työn.

Me pidämme Sinusta kiinni ja otamme Sinut vastaan kokonaisvaltaisesti ja isolla halauksella!

Hakuaika päättyy 28.10.2021 klo 14.00, mutta olemme hakijoihin yhteydessä ja teemme mahdollisesti haastatteluja sekä valintoja hakuajan aikana.

Mikäli haluat kuulla lisää, ole rohkeasti yhteydessä palvelukeskuksen esimiehiin Anita Hursti, 050 497 5566 tai Hanna Lukkari, 050 497 2008. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@keusote.fi

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2593.96€
  • Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan sote-sopimuksenn mukaan.
  • Koeaika on kuusi kuukautta.
  • Työaikamuotona jaksotyö
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb