Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2) / Kuntoutusosasto S26 - Tampereen kaupunki

Rauhaniemen kuntoutusosastojen toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen toimintakyvyn arvio. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään moniammatillisesti yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Ensisijaisena tavoitteena on potilaan hyvin suunniteltu, turvallinen kotiutuminen tai tarkoituksenmukaisen jatkohoitopaikan järjestäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Haemme kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Rauhaniemen kuntoutusosastolle S36.

Kuntoutusosastolla työskentelevän sairaanhoitajien tehtävänä on vastata potilaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja koordinoinnista työvuoronsa aikana.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme valittavilta ammattilaisilta aitoa kiinnostusta laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO ja PKV-lääkelupa).

Eduksi lasketaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Haluamme joukkoomme monipuolisesta sairaanhoidollisesta ja geriatrisesta hoitotyöstä innostuneita sairaanhoitajia. Meillä pääset kehittämään ja laajentamaan ammattitaitoasi osaavien ja kannustavien työkavereiden tuella! Panostamme henkilökohtaiseen perehdytykseen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 10.10.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Romsinkuja 7, 33180 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb