Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2) / Kuusikon perhetukikeskus, nuorten päivystysosasto - Tampereen kaupunki

Selkeä arki, suunnitelmallisuus, hoitotiimityöskentely sekä yksilö- ja perhetyö ovat Kuusikon perhetukikeskuksen osastotyön peruslähtökohtia. Haemme kahta sairaanhoitajaa vahvistamaan työryhmäämme Nuorten päivystysosastolla. Toinen sairaanhoitajan toimi on määräaikainen, jonka aloitus on sopimuksen mukaan jatkuen 27.4.2023 asti, ja toinen vakituinen toimi, jonka aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävissä voi aloittaa myös sopimuksen mukaan, jotta voit pitää kesälomasi ennen kuin aloitat uuden työsi meillä.

Päivystysosastolla toteutetaan lastensuojelun lyhytaikaista sijaishuoltoa ja asiakkaina on 12-17-vuotiaita kiireellisesti sijoitettuja nuoria. Sairaanhoitajana työskentelet suorassa asiakastyössä nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden lääkehoidosta huolehtiminen ja muut sairaanhoidolliset tehtävät. Osastotyössä työskentelet hoito- ja ohjaustehtävissä itsenäisesti, työparina ja osana moniammatillista tiimiä. Kuulut osaksi ohjaajista ja sairaanhoitajasta koostuvaa hoitotiimiä, joka nimetään kullekin osastolle sijoitetulle nuorelle. Hoitotiimi vastaa pääasiallisesti nuoren asioista ja työskentelystä perheen kanssa. Sairaanhoitajan esimiehenä toimii vastaava ohjaaja. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta palkitsevan työn, jossa pääset näkemään työsi tuloksen ja myös vaikuttamaan siihen omilla vahvuuksillasi. Pääset osaksi moniammatillista ja joustavaa tiimiä, jossa osaamisen jakaminen ja kehittäminen on tärkeässä roolissa eri ammattiryhmien koulutuksia ja kokemuksia hyödynnettäessä. Nuorten päivystysosaston työryhmä koostuu vahvoista ammattilaisista, joille työtapojen ja toiminnan kehittäminen on tärkeää. Toivotamme sinut tervetulleeksi ideoidesi kanssa. Huolehdimme iloisessa ja kannustavassa tiimissämme, että saat työhösi tarvittavan perehdytyksen, tuen ja työnohjauksen. Panostamme työssä viihtymiseen ja meillä on hyvä ja avoin ilmapiiri tehdä työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja tai soveltuva aiempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Lisäksi tehtävässä edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa LOVe LOP. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, joka tulee olla suoritettuna ennen työn vastaanottamista.

Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojelu-, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävistä antavat vastaava ohjaaja Sanna Unkuri, puh. 041 731 3247 ja vastaava ohjaaja Kalle Lento, puh. 040 800 7860, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.6.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Sanna Unkuri, puh. 041 731 3247, ja vastaava ohjaaja Kalle Lento, puh. 040 800 7860, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kuusikon perhetukikeskus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Lääkärinkatu 16, 33520 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb