Sairaanhoitaja (2), Lehmuskoti

Haemme kahta sairaanhoitajaa kuntouttavan lyhytaikaishoidon ja vuorohoidon yksikköön, Lehmuskotiin Lappeenrantaan.

Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä aktiivista otetta kehittämään hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonloppuja. Työaikamuoto on jaksotyö.

Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Otamme huomioon myös valmistumassa olevat sotealan AMK-opiskelijat.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Eksoten hoitoalan tehtävissä tarvitaan voimassaoleva lääkelupa, jonka suorittaminen mahdollistetaan yksikössä työsuhteen alussa.

Tehtävien aloitusyksikkö on Lehmuskoti, mutta tehtävissä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. toimintayksikön esimies Kristina Rahikka, p. 040 651 3142, kristina.rahikka@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Tarja Halkola, p. 040 553 8093, tarja.halkola@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Lehmuskoti
Osoite: Armilankatu 33, 53100 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats