Sairaanhoitaja (2), Psykiatrian poliklinikalle Varkauteen

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Etsimme nyt joukkoomme omistautunutta sairaanhoitajaa, jonka sydän sykkii psykiatrisen hoidon edistämiselle. Avoinna kaksi vakituista tehtävää alkaen 1.8.2024 tai joustavasti tilanteesi mukaan. Tutustu tehtävänkuvaukseen!

Työskentely meillä?

Keskeisenä tehtävänäsi on osallistua moniammatilliseen tiimityöhön, erityisesti mielialahäiriötiimissämme. Hoidat keskivaikeista ja vaikeista mielenterveydenhäiriöistä kärsiviä potilaita, joiden hyvinvointia ja elämänlaatuaan pyrimme edistämään. Tehtäväsi pitää sisällään psykiatrisia selvittelyjaksoja ja hoitosuhdetyöskentelyä. Työ on säännöllistä päivätyötä.

Odotuksemme tulevalle kollegalle?

Etsimme aloitekykyistä ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä, jolla on vahvat tiimityötaidot. Sinulla tulee olla kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä, samalla kun arvostamme tiimissä tapahtuvaa yhteistyötä ja kollegoiden tukemista. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa tässä tehtävässä, sillä työskentelet monenlaisten ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa. Arvostamme myös kokemusta psykiatrisesta avohoitotyöstä.

Olisiko tämä tuleva työpaikkasi?

Liityt kokeneen ja omistautuneen tiimin jäseneksi, joka tukee sinua työssäsi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi mielenkiintoisessa ja haastavassa työympäristössä. Lisäksi saat mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa potilaiden hyvinvointiin ja mielenterveyteen positiivisella tavalla.

Työhyvinvointisi tueksi käytössäsi on Epassi-etu (liikunta, kulttuuri tai muu hyvinvointi) sekä kattavat työterveyshuollon palvelut ja muutaman kerran vuodessa yhteistä tyhy-toimintaa.

Lue vielä kelpoisuudesta ja muista huomioista:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Kontaktuppgifter

Ylihoitaja Saija Turpeinen, 044 717 5250, saija.turpeinen@pshyvinvointialue.fi

Osastonhoitaja Eveliina Kähkönen, 040 705 2460, eveliina.kahkonen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare