test

Sairaanhoitaja (2), Resurssihallinnan palvelut

Ansök senast  7.12.2023 14:00

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön sairaanhoitajana toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Sinulla on mahdollisuus tutustua eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi. Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, joka on innostunut työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Tulisit työskentelemään pohjoisen alueen varahenkilöstössä, jonka tiimiin kuuluu 20 muuta työntekijää.

Kotiyksikkö on Lapualla ja se sovitaan erikseen valinnan jälkeen. Työskentely-yksikköinä voi olla esimerkiksi akuutti- ja kuntoutusosasto, kotisairaala, vastaanottopalvelut tai kotihoito tarpeet ja sinun työvuorosuunnitelmasi huomioiden. Kuuntelemme toiveitasi työskentely-yksikköjä sovittaessa.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinulta sote-alojen digiosaamista. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorot mahdollisia. Edellytämme ajokorttia ja autoa varahenkilöille. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat pätevien hakijoiden puuttuessa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkan lisäksi varahenkilöt saavat tehtäväkohtaisen kiertolisän. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palveluvastaava Maritta Hannila
Puh. 044 4384172
maritta.hannila@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Läs om arbetsgivare