Sairaanhoitaja (2), Sammonkoti

HAETTAVANA KAKSI SAIRAANHOITAJAA SAMMONKOTIIN LAPPEENRANTAAN

- yksi sairaanhoitaja vakinaiseen tehtävään 15.2.2021 alkaen
- yksi sairaanhoitaja määräaikaiseen tehtävään ajalle 15.2.-30.5.2021.

Sammonkoti on ikääntyneiden palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen yksikkö. Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä aktiivista otetta kehittämään hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävän aloitusyksikkö on Sammonkoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Eksoten asumispalveluissa sairaanhoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Vakinaiseen tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Vakinaisessa tehtävässä on 6 kk koeaika. Määräaikaisessa sairaanhoitajan sijaisuudessa on kuukauden koeaika.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

https://www.eksote.fi/toimipisteet/asumisen-yksikot/sammonkoti/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

vs. Toimintayksikön esimies Katja Kiili, p. 040 582 0121 tai katja.kiili@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Sanna Jääskeläinen, p. 0400 398 674 tai sanna.jaaskelainen@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva- ja palveluasuminen, Sammonkoti
Osoite: Hietakallionkatu 5, 53850 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats